Chlazení a uskladnění mléka

Chlazení a uskladnění mléka

Chlazení a uskladnění mléka

Rychlé a účinné zchlazení je pro uchování vysoce kvalitního mléka nezbytným předpokladem. Mléko má při opuštění mléčné žlázy teplotu asi 35°C. Tato teplota se musí rychle snížit. Mléko si bezprostředně po extrakci uchovává svoji přirozenou odolnost vůči bakteriím, ale pouze rychlé zchlazení na teplotu 4°C až 6°C zabraňuje nebo minimalizuje další pomnožení mikroorganismů.

DeLaval nabízí nejkomplexnější sortiment technologií pro chlazení mléka na mléčných farmách po celém světě, protože jsme si vědomi důležitosti účinného zchlazení pro výrobu vysoce kvalitního mléka.

Vyberete si od nejmenších – od 200 litrových samostatných jednotek, připravených k zapnutí do sítě až po velké tanky s kapacitou až 32000 litrů.

Efektivní manipulace kejdy s DeLaval technologií

Efektivní manipulace kejdy s DeLaval technologií

Firma DeLaval je jedna z největších dodavatelů zařízení pro manipulaci s ke...


Odchov telat

Odchov telat

Umožnění dobrého startu vašim telatům je investicí do vaší budoucnosti. DeLav...


Systém automatického dojení VMS

Systém automatického dojení VMS

Naše DeLaval VMS exkluzivní hydraulicky ovládané robotické rameno zajišťuje v...


Vodní žlaby a napáječky

Vodní žlaby a napáječky

Vysoce kapacitní přívod vody je ve volných stájích a na pastvě velice důležit...


Newslettery od MOSO s.r.o.

Efektivní manipulace kejdy s DeLaval technologií

Efektivní manipulace kejdy s DeLaval technologií

Prodáváme systémy, které mohou být později upravenydle vašich představ a v rá...

Získejte novinky o materiálech nebo produktech - přímo do doručené pošty


Pokračováním v procházení našich webových stránek a používáním našich služeb souhlasíte s tím, že shromažďujeme údaje o vašich návštěvách.
Přečtěte si více...

Ano, rozumím

Změnit souhlas s používáním cookies