Rychlé a účinné zchlazení je pro uchování vysoce kvalitního mléka nezbytným předpokladem. Mléko má při opuštění mléčné žlázy teplotu asi 35°C. Tato teplota se musí rychle snížit. Mléko si bezprostředně po extrakci uchovává svoji přirozenou odolnost vůči bakteriím, ale pouze rychlé zchlazení na teplotu 4°C až 6°C zabraňuje nebo minimalizuje další pomnožení mikroorganismů.
DeLaval nabízí nejkomplexnější sortiment technologií pro chlazení mléka na mléčných farmách po celém světě, protože jsme si vědomi důležitosti účinného zchlazení pro výrobu vysoce kvalitního mléka.
Vyberete si od nejmenších – od 200 litrových samostatných jednotek, připravených k zapnutí do sítě až po velké tanky s kapacitou až 32000 litrů.
Pokračováním v procházení našich webových stránek a používáním našich služeb souhlasíte s tím, že shromažďujeme údaje o vašich návštěvách.
Přečtěte si více...